Boslaan 6, 9471KH ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 435.000 kosten koper

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

384 m2

Omschrijving

Markant vrijstaand jaren '30-huis met de sprekende naam " Spioenkop" is gelegen op een unieke plek in Zuidlaren aan een prachtige brink met schitterend uitzicht over de stationsweg en naar het Dennenoordbos. Deze woning gebouwd in 1932, voorzien van een garage en is zeer herkenbaar door zijn tentdak. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en is gelegen aan een doodlopende weg. De huidige eigenaar heeft de afgelopen 50 jaar met zeer veel liefde de woning onderhouden maar gedurende de tijd zijn er wel een aantal zaken gedateerd geraakt. De oorspronkelijke tegel is nog aanwezig in de hal, de gang en de bijkeuken (op de foto's alleen te zien in de bijkeuken). Dit prachtige woonhuis is gelegen op een kavel van ca. 384 m2 en beschikt over een heerlijke achtertuin gericht op het zuid-oosten. De prachtige ligging aan de Boslaan combineert het heerlijke gevoel van in het centrum van Zuidlaren wonen met direct naast het bos wonen. Wat een prachtige lokatie !!!

De huidige indeling van de woning;

Entree, ruime lichte hal met veel ramen, meterkast, garderobenis en ruim toilet. Via de hal komt u in de gesloten keuken voorzien van een keukenblok uit ca. 2013 en voorzien van 4 pits gaskookplaat en oven. Vanuit de keuken is de ruime en droge kelder bereikbaar. Tegenover de keuken is de woonkamer gesitueerd (voormalige en suite)voorzien van openslaande deuren naar het terras en houtkachel. Tevens is via de hal de bijkeuken bereikbaar welke is voorzien van achterdeur en een slaapkamer met kleine badkamer op de begane grond.

Eerste Verdieping:
Via de authentieke trap is de overloop bereikbaar. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers allemaal voorzien van vaste kasten (ca. 13,5 13, 7 m2). Twee slaapkamers zijn voorzien van wastafels.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare slaapkamer (ca. 8 m2) met vaste wastafel en bergruimte.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning is de hobby schuur van de huidige eigenaar gelegen. Wanneer deze zal worden verwijderd creëert u een ruime zonnige achtertuin met volledige privacy.

Het brinkdorp Zuidlaren is gunstig gelegen ten opzichte van de stad Groningen en Assen en tevens dichtbij het Zuidlaardermeer.
Recreëren in de vrije natuur kan in de nabij gelegen natuurgebieden "Het nationale beek-en esdorpenlandschap Drentsche Aa" en de "Vijftig Bunder".

Bijzonderheden:
- sfeervolle en karakteristieke jaren dertig woning;
- Prachtig uitzicht en gelegen midden in het centrum;
- Slaapkamer en douche op de begane grond;
- 5 slaapkamers;
- Grotendeels dubbel glas en dakisolatie

Lees verder...
Streetview
Groenhout Makelaars

Vanuit Assen, Beilen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren geeft Groenhout Makelaars woningkopers en - verkopers het beste advies. Een persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak kenmerkt onze manier van samenwerken. In 2015 en 2017 zijn wij uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Wij gaan voor jou voor het beste resultaat, de beste deal en de beste prijs.

Vestigingen

Assen Markt 11a, 9401 GT
0592 - 46 12 02
info@groenhoutmakelaars.nl


Beilen Brink 4, 9411 KR
0593 - 23 21 21
midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl


Groningen Westersingel 10, 9718 CK
050 - 82 00 45 6
groningen@groenhoutmakelaars.nl


Hoogeveen Schutstraat 189-4, 7907 CE
0528 - 82 09 90
hoogeveen@groenhoutmakelaars.nl


Zuidlaren Stationsweg 2a, 9471 GR
050 - 82 00 45 6
zuidlaren@groenhoutmakelaars.nl