De Noordster 105-134, 7991PB DWINGELOO

Vraagprijs

€ 145.000 kosten koper

Woonopp.

69 m2

Perceelopp.

250 m2

Omschrijving

Op een aantrekkelijke locatie in het Nationaal Park Dwingelderveld, op RCN de Noordster gelegen staat deze RUIME GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING. De woning ligt op een ruim huurperceel, maar doordat het geheel middenin het bos ligt voelt dit aanmerkelijk groter. Geniet op deze unieke locatie waar de natuur centraal staat van reeën en eekhoorns, prachtige flora en wandel vanaf uw tuin zo het nationaal park in.

De bungalow is gelegen op het RCN-vakantiepark de Noordster. Een gezellig en ongedwongen familiepark met zowel recreatieve als ook horeca voorzieningen, een indoor-speeltuin en een water-speelparadijs voor de kleintjes. Verspreid over de camping van de Noordster zijn veel speeltoestellen te vinden voor de kinderen en zijn er een tennisbaan, jeux des boulesbaan, midgetgolf en tafeltennistafel aanwezig.
Het park is gelegen net buiten Dwingeloo en direct in het Nationaal Park Dwingelderveld wat bestaat uit bos en heidegebieden, afgewisseld met diverse vennen en een zeer uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden.

Dwingeloo is een gastvrij en bruisend dorp omringt door natuur. Naast een tweetal supermarkten kent het dorp verschillende winkeltjes en horecagelegenheden. Het Drentse brinkdorp heeft daarnaast een cultureel centrum, een basisschool, bibliotheek, kinderopvang, gezondheidscentrum, openluchtzwembad, campings en een actief sport- en verenigingsleven.

Indeling:
Entree in hal met keurig toilet en doorgang naar de tuingerichte woonkeuken (ca. 16 m2) welke is voorzien van een keurig keukenblok, uitgevoerd met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De woonkamer (ca. 13 m2) welke is uitgerust met lichte laminaatvloer, loopdeur naar het terras en sfeervolle houtkachel. In de woonkamer is extra licht gecreëerd door de plaatsing van lichtkoepels op het dak. Er zijn in totaal drie ruime slaapkamers (respectievelijk ca. 10 m2, ca. 10 m2 en ca. 10 m2.) aanwezig. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanaf de buitenzijde is de berging bereikbaar, hier staat het witgoed en de CV-ketel opgesteld.

Tuin:
De woning ligt op een ruim huurperceel (geschat ca. 250 m2) met een vrijstaande houten berging. Gevoelsmatig is het perceel aanmerkelijk groter doordat het huisje in het bos gelegen staat. Er is een ruim zonneterras op het zuiden gerealiseerd, het is hier heerlijk vertoeven. Door de unieke ligging middenin het bos is er altijd een zonnig plekje of een plekje in de schaduw te vinden.

Sterke punten en bijzonderheden:
- Zeer goed onderhouden;
- Met drie volwaardige slaapkamers (alle drie ca. 10 m2);
- Unieke ligging middenin het bos met volop privacy;
- De totale factuur voor de parkkosten, inclusief voorschot elektra, water, TV, internet, OZB, Vuilafvoer,
waterschapsbelasting komt uit op circa € 3.000,-
- Meubels worden ter overname aangeboden;
- Aan de rand van Nationaal park Het Dwingelderveld, nabij de voorzieningen van Dwingeloo.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite
Groenhout Makelaars

Vanuit Assen, Beilen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren geeft Groenhout Makelaars woningkopers en - verkopers het beste advies. Een persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak kenmerkt onze manier van samenwerken. In 2015 en 2017 zijn wij uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Wij gaan voor jou voor het beste resultaat, de beste deal en de beste prijs.

Vestigingen

Assen Zoom 2, 9405 PS
0592 - 46 12 02
info@groenhoutmakelaars.nl


Beilen Brink 4, 9411 KR
0593 - 23 21 21
midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl


Groningen Westersingel 10, 9718 CK
050 - 82 00 45 6
groningen@groenhoutmakelaars.nl


Hoogeveen Schutstraat 189-4, 7907 CE
0528 - 82 09 90
hoogeveen@groenhoutmakelaars.nl


Zuidlaren Stationsweg 2a, 9471 GR
050 - 82 00 45 6
zuidlaren@groenhoutmakelaars.nl