Gorechtkade 166, 9713CM GRONINGEN

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

81 m2

Omschrijving

Wie wil nou niet wonen in een heerlijke benedenwoning op korte afstand van de binnenstad?! Charme en optimaal woonplezier op een perfecte locatie, omschrijven dit appartement het best. Vanaf dit 4-kamer appartement kijk je uit op de prachtige vijverpartij, de "Gorechtvijver", volop omringd door groen! Deze benedenwoning met tuin van ruim 90m² op het zuidwesten, beschikt over drie kamers slaapkamers en is keurig onderhouden.

De entree begint met de originele voordeur en het tochtportaal. Rechts van de lange gang is het toilet, links de trapopgang. Aan het eind is de keuken gelegen, voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend de bijkeuken met ruimte voor de koel/vriescombinatie, CV ketel en voorraad. Deze heeft een deur naar het terras. Daarnaast is de badkamer.

De woonkamer bestaat uit een voor- en achtergedeelte is ruim 28 m2 en heeft een schuifpui naar de diepe tuin. Het afdakje boven het terras heeft een belangrijke functie: deze houdt de hete zon in de zomer tegen. De ouderwetse voorraadkast in het midden van de kamer geeft een speels tintje en is bovendien erg handig.

De zonnige tuin op het zuid-westen is onderhoudsvrij en maar liefst 15 meter lang. Aan de zijkant van de tuin is de deur naar het afgesloten steegje.

Op de eerste verdieping, aan de voorzijde, is één kamer gelegen van ca. 5 m2.
Een verdieping hoger zijn twee slaapkamers van ca. 7 m2 en 12 m2. Door de ligging van de dakkoepel komt er een zee van licht naar binnen die de overloop vorstelijk laat baden in de zon.

En daarbij komt ook nog eens: de locatie is perfect! Gewoon lopend naar het winkelcentrum aan het Wielewaalplein, het prachtige uitzicht over één van de Gorechtvijvers, dicht bij het UMCG en op fietsafstand van ‘stad.’ Altijd de auto voor de deur en je bent binnen no time op de Ringweg.


Bijzonderheden en pluspunten:
-de vragenlijst en lijst van zaken zijn te vinden in de online woonbrochure;
-jaren dertig benedenwoning
-uitzicht op vijver
-bijna geheel voorzien van dubbele beglazing
-loopafstand UMCG en centrum stad
-royale achtertuin op het westen
-beeldbepalend pand
-regulier verhuur toegestaan
-kleinschalige vereniging van eigenaren met bovenburen, bijdrage 44 euro per maand
-aanvaarding in overleg, voorkeur verkoper eerste week augustus.

Lees verder...
Streetview
Groenhout Makelaars

Vanuit Assen, Beilen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren geeft Groenhout Makelaars woningkopers en - verkopers het beste advies. Een persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak kenmerkt onze manier van samenwerken. In 2015 en 2017 zijn wij uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Wij gaan voor jou voor het beste resultaat, de beste deal en de beste prijs.

Vestigingen

Assen Markt 11a, 9401 GT
0592 - 46 12 02
info@groenhoutmakelaars.nl


Beilen Brink 4, 9411 KR
0593 - 23 21 21
midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl


Groningen Westersingel 10, 9718 CK
050 - 82 00 45 6
groningen@groenhoutmakelaars.nl


Hoogeveen Schutstraat 189-4, 7907 CE
0528 - 82 09 90
hoogeveen@groenhoutmakelaars.nl


Zuidlaren Stationsweg 2a, 9471 GR
050 - 82 00 45 6
zuidlaren@groenhoutmakelaars.nl