Scheperij 29, 9472VA ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 219.500 kosten koper

Woonopp.

106 m2

Perceelopp.

141 m2

Omschrijving

Voor bezichtiging aanvragen zie de maatregelen onderaan deze woningtekst

SUPER STRAKKE WONING
Goed onderhouden ruime tussenwoning gelegen in de geliefde woonwijk de " Zuid-Es". De woning beschikt over vier ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast, ruime woonkamer met openslaande terrasdeuren, houtkachel, beamer televisie en trapkast. Aan de achterzijde van de woning is de half open keuken voorzien van inbouwapparatuur en is tevens de aangebouwde bijkeuken gesitueerd.
In 2018 is de woning voorzien van nieuwe dakramen en dakgoten. Deze perfecte gezinswoning is gelegen nabij scholen, sportcomplex en supermarkt. Alles wat een gezin wenst.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Entree in hal met meterkast, woonkamer met openslaande deuren, houtkachel, trapkast, plankenvloer, en beamer televisie. De half open keuken is voorzien 4 pits gaskookplaat en oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Vanuit de tussenhal met toilet is er toegang tot de berging welke gemakkelijk is om te bouwen tot bijkeuken. Entree naar diepe achtertuin met houten berging.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers van resp. circa 13 m2, 9 m2 en 6 m2, nette badkamer voorzien van ligbad, moderne wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping
Overloop met bergruimte en wasmachine aansluiting en ruime slaapkamer circa 10 m2.

Tuin
De nette, achtertuin is gelegen op het Westen en voorzien van een achterom en houten berging.

Bijzonderheden:
- Complete woning in een kindvriendelijke wijk;
- Diverse voorzieningen als twee basisscholen en een supermarkt in de directe nabijheid;
- Ruime woonkamer, 4 slaapkamers en keurige keuken;
- Groene en rustige omgeving.

CORONA MAATREGELEN
Op dit moment kiezen wij ervoor (in overleg met de NVM en onze opdrachtgevers) de bezichtigingen van de woning door te laten gaan. Echter, onder stringente voorwaarden:

Wij plannen geen open dagen / dubbele afspraken bij bezichtigen. Wij verzoeken u om bij een bezichtiging met maximaal 2 personen te komen.
Daarnaast houden wij bij bezichtigingen gepaste afstand. De bezichtiging zelf zal ook iets anders verlopen dan anders. Om te voorkomen dat we te dicht bij elkaar staan mag u de woning zelf bekijken. De makelaar zal beneden blijven en vragen van u beantwoorden en eventuele toelichting geven op het huis. Bij een woonhuis met meerdere verdiepingen is het handig om geheel boven te beginnen en dan naar beneden. Ten slotte kunt u dan buiten kijken.
Heeft u vragen n.a.v. de bezichtiging? Wilt u zo vriendelijk zijn om deze vragen dan zoveel mogelijk digitaal of telefonisch te stellen? Dit om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken.

Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak heeft of wilt maken om een woning te bekijken:

Mocht u twijfelen over uw gezondheidstoestand dan vragen wij u hier geen onnodige risico’s te nemen en een FACETIME afspraak te maken zodat de makelaar u de woning via de telefoon kan laten zien.

Met genoemde maatregelen proberen we u de mogelijkheid te bieden de woning op een verantwoorde manier te bezichtigingen.

Lees verder...
Streetview
Map
Satellite
Groenhout Makelaars

Vanuit Assen, Beilen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren geeft Groenhout Makelaars woningkopers en - verkopers het beste advies. Een persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak kenmerkt onze manier van samenwerken. In 2015 en 2017 zijn wij uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar en daar zijn we best een beetje trots op. Wij gaan voor jou voor het beste resultaat, de beste deal en de beste prijs.

Vestigingen

Assen Markt 11a, 9401 GT
0592 - 46 12 02
info@groenhoutmakelaars.nl


Beilen Brink 4, 9411 KR
0593 - 23 21 21
midden-drenthe@groenhoutmakelaars.nl


Groningen Westersingel 10, 9718 CK
050 - 82 00 45 6
groningen@groenhoutmakelaars.nl


Hoogeveen Schutstraat 189-4, 7907 CE
0528 - 82 09 90
hoogeveen@groenhoutmakelaars.nl


Zuidlaren Stationsweg 2a, 9471 GR
050 - 82 00 45 6
zuidlaren@groenhoutmakelaars.nl