Stille verkoop

G-logo

Stille verkoop

Soms wil je jouw verkoopplannen niet aan een groot publiek tonen. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld wanneer je een koper zoekt voor een exclusief, monumentaal of kostbaar huis. Zo’n object kan immers nieuwsgierige kijkers zonder serieuze koopplannen trekken. Of misschien heb je zelf een heel andere reden. In dat geval kan stille verkoop een oplossing zijn.

Bij stille verkoop blijft jouw privacy optimaal gewaarborgd en je hebt zicht op wie er over de vloer komt. Het object komt niet op Funda en er staat vanzelfsprekend geen verkoopbord in de tuin. Groenhout Makelaars helpt je om via andere kanalen de beste koper voor je pand te vinden.

We gebruiken ons uitgebreide relatienetwerk. Als ervaren makelaars weten we vaak in een vroeg stadium wie er naar een exclusieve woning op zoek is. Daarnaast gebruiken we de tool NVM-zoekersbestand om het huis bij een selecte doelgroep onder de aandacht te brengen. En natuurlijk maken we werk van een perfecte verkoopbrochure. Dit biedt jou de beste garanties op een succesvolle, stille verkoop. 

Vragen?
Neem contact met ons op!