Ons aanbod

G-logo
We hebben woning voor u gevonden.
  Filter woningen
  Type:
  Prijs van:
  Prijs tot:
  Woonplaats
  Slaapkamers
  Woonoppervlak van:
  Woonoppervlak tot:

  Uw partner in de woningmarkt in Midden Drenthe

  Ontdek de prachtige woningen die Groenhout Makelaars te bieden heeft in het hart van Midden Drenthe. Of u nu op zoek bent naar een woning in Assen, Beilen of Hoogeveen, wij hebben het perfecte aanbod voor u. Vertrouw op onze expertise en laat ons u begeleiden bij het vinden van uw droomhuis.

  Ontdek de schoonheid van de hoofdstad van Drenthe

  Ons aanbod in Assen omvat een scala aan woningen, van knusse appartementen tot ruime gezinswoningen. Laat Groenhout Makelaars u begeleiden door de charme van deze historische stad, waar groen en stedelijkheid perfect samenkomen.

  Beilen: Thuis in rust en ruimte

  Beleef de serene sfeer van Beilen met onze diverse woningen die aansluiten bij uw woonwensen. Van karakteristieke boerderijen tot moderne stadsappartementen, Groenhout Makelaars heeft het perfecte thuis voor iedereen die de rust en ruimte van Beilen waardeert.

  Hoogeveen: Wonen in een stad met karakter

  Ontdek het karakter van Hoogeveen met ons uitgebreide aanbod van woningen. Van statige herenhuizen tot gezellige starterswoningen, wij helpen u bij het vinden van een woning die past bij uw levensstijl in deze bruisende stad.

  Uw droomhuis wacht op u

  Of u nu de voorkeur geeft aan het bruisende stadsleven of de rust van het platteland, Groenhout Makelaars heeft de ideale woning voor u in Midden Drenthe. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van uw droomhuis.