Groenhout Assen

G-logo

Dé makelaar in Assen

Jozef is een makelaar die altijd het hoofd koel houd en een scherp oog heeft voor bouwkundige zaken. Inmiddels kan hij bogen op 26 jaar aan ervaring en die zet hij graag voor u in.

Wat onze klanten zeggen over
Groenhout Assen

Groenhout Assen9.0

Deskundig en vriendelijke makelaar. Hij hield ons goed op de hoogte van de gang van zaken en gaf ons goed...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo
Groenhout Assen9.0

Wat een goede keuze om voor Groenhout te kiezen voor de verkoop van mijn huis. Jozef en zijn collega’s hebben...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo
Groenhout Assen9.0

Zowel bij aankoop als verkoop geholpen door Groenhout. Communicatie, marktkennis, afspraken nakomen, woningpresentatie, etc… Allemaal top! Bedankt voor alles en...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo

Groenhout Makelaars is een makelaar met een passie voor Assen. Assen is een heerlijke gezinsstad met genoeg ruimte om te wonen en te werken. Dit is de perfecte plek om van het leven te genieten, vooral voor beginners en gezinnen. Uw huis kopen en verkopen is een belangrijk onderdeel van uw leven! Belangrijke etappes waar we je het beste in kunnen begeleiden.

Uw makelaar voor aan- en verkoop in Assen en omstreken en meer

Inmiddels hebben veel mensen hun woning naar volle tevredenheid verkocht via Groenhout Makelaar Assen. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheid van een makelaar voordat ze een huis kopen. Ook voor het taxeren van uw woning, huurpand en/of bedrijfspand kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. Benieuwd hoeveel uw huis waard is? Bereken met onze gratis waardebepaling.

Ons team

Dagelijks werken wij met een gedreven team van hooggekwalificeerde collega’s aan de woonwensen van onze opdrachtgevers. Allen hebben een passie voor vastgoed in Assen en omstreken. Onze medewerkers vertellen u graag hun verhaal. Nieuwsgierig worden? Plan een afspraak in en ontmoet het team achter Groenhout Makelaars!

Woningen in Assen en omstreken

Ons team heeft de afgelopen 12 maanden meer dan 100 woningen verkocht. Verkopers die gebruik hebben gemaakt van de uitgebreide service van Groenhout Makelaars. Sommige verkopers willen groter wonen, anderen willen kleiner wonen. Weer anderen worden geconfronteerd met de dood of echtscheiding. Elke verkoper heeft zijn eigen verhaal, wij maken geen verschil! Tevreden verkopers, dat is ons doel.