Groenhout Assen

G-logo

Dé makelaar in Assen

Richard is een ervaren makelaar met een rustige benadering en een scherp oog voor bouwkundige details. Met een uitgebreide carrière achter de rug, staat hij klaar om zijn expertise van vele jaren in te zetten ten behoeve van zijn klanten.

Wat onze klanten zeggen over
Groenhout Assen

Groenhout Assen9.0

Deskundig en vriendelijke makelaar. Hij hield ons goed op de hoogte van de gang van zaken en gaf ons goed...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo
Groenhout Assen9.0

Wat een goede keuze om voor Groenhout te kiezen voor de verkoop van mijn huis. Team groenhout heeft alles top...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo
Groenhout Assen9.0

Zowel bij aankoop als verkoop geholpen door Groenhout. Communicatie, marktkennis, afspraken nakomen, woningpresentatie, etc… Allemaal top! Bedankt voor alles en...

Lees verder
Een funda gebruikerG-logo

Makelaar in Assen

Groenhout Makelaars is een makelaar met een passie voor Assen. Assen is een heerlijke gezinsstad met genoeg ruimte om te wonen en te werken. Dit is de perfecte plek om van het leven te genieten, vooral voor beginners en gezinnen. Uw huis kopen en verkopen is een belangrijk onderdeel van uw leven! Belangrijke etappes waar we je het beste in kunnen begeleiden.

Uw makelaar voor aan- en verkoop in Assen en omstreken

Inmiddels hebben veel mensen hun woning naar volle tevredenheid verkocht via Groenhout Makelaar Assen. Steeds meer mensen vragen naar de mogelijkheid van een makelaar voordat ze een huis kopen. Ook voor het taxeren van uw woning, huurpand en/of bedrijfspand kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. Benieuwd hoeveel uw huis waard is? Bereken met onze gratis waardebepaling.

Makelaars Assen

Onze makelaars in Assen zijn experts op het gebied van de vastgoedmarkt in Assen en kennen de stad door en door. Of je nu op zoek bent naar een woning in het bruisende stadscentrum van Assen, een rustige buitenwijk of ergens daar tussenin, onze makelaars kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aan al jouw wensen voldoet.

Huis Kopen Assen

Als je een huis wilt kopen in Assen, ben je bij onze makelaars in goede handen. We zullen nauw met je samenwerken om te begrijpen wat voor soort woning je zoekt, hoeveel slaapkamers je nodig hebt, welke voorzieningen belangrijk voor je zijn, en alle andere details die voor jou van belang zijn. Vervolgens zullen we de markt in Assen grondig onderzoeken en je voorzien van een lijst met woningen die aan je criteria voldoen. We zullen je begeleiden bij bezichtigingen, biedingen en de uiteindelijke aankoop, zodat je je droomhuis in Assen kunt vinden.

Huis Verkopen Assen

Als je je huis wilt verkopen in Assen, helpen onze makelaars je graag om het verkoopproces zo efficiënt en winstgevend mogelijk te maken. We zullen je woning op de markt brengen, potentiële kopers aantrekken en je begeleiden bij het onderhandelen over de beste prijs. We begrijpen dat het verkopen van je huis een belangrijke stap is, en we zullen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd en geadviseerd wordt gedurende het hele proces.

Ons team

Dagelijks werken wij met een gedreven team van hooggekwalificeerde collega’s aan de woonwensen van onze opdrachtgevers. Allen hebben een passie voor vastgoed in Assen en omstreken. Onze medewerkers vertellen u graag hun verhaal. Nieuwsgierig worden? Plan een afspraak in en ontmoet het team achter Groenhout Makelaars!

Woningen in Assen en omstreken

Ons team heeft de afgelopen 12 maanden meer dan 100 woningen verkocht. Verkopers die gebruik hebben gemaakt van de uitgebreide service van Groenhout Makelaars. Sommige verkopers willen groter wonen, anderen willen kleiner wonen. Tevreden verkopers, dat is ons doel.

Dus, als je op zoek bent naar betrouwbare makelaars in Assen die je kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een huis, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te helpen bij je vastgoedreis in Assen, en we verheugen ons erop om met je samen te werken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.