Uw woning laten taxeren?

Neem contact op met één van onze taxateurs!

G-logo

Bij de aan- of verkoop van een woning of voor het oversluiten van de hypotheek dient u  in veel gevallen uw huis te laten taxeren en een taxatierapport te overleggen. Ook bij echtscheiding of in belastingzaken, denk aan successie- en schenkingsrecht of een verhuizing van onroerend goed van box 1 naar box 3 of vice versa, kan het aanleveren van een taxatierapport van uw woning noodzakelijk zijn.

Gevalideerd taxatierapport 

Een taxatie kan verschillende doeleinden hebben; het verkrijgen van een financiering, een betere rente bij de huidige geldverstrekker of een gedegen rapport om aan derden te overleggen. Financiële instellingen stellen eisen aan een rapport en de taxateur. Onze taxateurs zijn beëdigd door de NVM en inschreven bij het VastgoedCert. Onze rapporten worden gevalideerd door het NWWI. Hiermee kunt u vertrouwen op een kwalitatief goed rapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.

Vrijblijvende waardebepaling. 

Wilt u een vrijblijvende indicatie van de waarde van uw woning? Wellicht weet u nog niet of een taxatie nodig is of oriënteert u zich op de vastgoedmarkt zodat u later vervolgstappen kunt zetten uw woning te verkopen? Dan is een volledig taxatierapport niet nodig. Wij komen graag bij u langs om een waarde indicatie af te geven, gewoon voor niets (al vinden we het gezellig om er een kop koffie of thee bij te drinken).

Maatwerk taxatie 

In sommige situaties kan niet worden volstaan met een standaard taxatierapport. We denken graag met u mee in oplossingen om u zo goed mogelijk te helpen. Neem voor een maatwerk rapport gerust contact met ons op.

Werkwijze en levertijd bij een gevalideerd taxatierapport. 

Na het indienen van uw aanvraag wordt er allereerst een afspraak ingepland voor de opname van de woning. Dit houdt in dat de taxateur de woning van binnen en buiten inspecteert, er foto’s van maakt en het geheel inmeet. Na de opname werkt de taxateur het rapport uit. Wij streven ernaar het rapport binnen vijf werkdagen na de opname klaar te hebben. U ontvangt het rapport digitaal per e-mail, zodat deze gelijk doorgestuurd kan worden naar uw financieel adviseur.

Laat uw woning nu professioneel taxeren door één van onze NRVT gecertificeerde taxateurs.

U kunt bij ons onder andere terecht voor taxaties bij financiering van een verbouwing of aankoop van een bestaande- of nieuwbouwwoning.

Wat onze klanten over ons zeggen

Groenhout Beilen9.1

Het contact was heel goed. Op telefonische vragen werd snel gereageerd. De vraagprijs is zeer goed ingeschat.

...
Lees verder
Mevr. Marijke DekkerG-logo
Groenhout Beilen9.0

Richard is altijd goed bereikbaar. Samen met de mensen op kantoor zorgen ze voor een snel antwoord op al je...

Lees verder
Ralph de VriesG-logo
Groenhout Beilen9.0

Ik ben zeer tevreden over Richard als makelaar en mens. Maakt goede afspraken en houdt zich eraan. Is goed op...

Lees verder
Mevr. WinklerG-logo

Neem de volgende stap

Uw woning in Drenthe laten taxeren?

Laat uw woning professioneel taxeren door een van de NWWI-gecertificeerde NVM-makelaar-taxateurs van Groenhout Makelaars. Wij bieden betrouwbare taxatiediensten in Drenthe, Groningen en Overijssel, met een focus op Assen, Beilen en Hoogeveen. Onze ervaren experts zorgen voor een nauwkeurige en objectieve taxatie, waarbij kwaliteit en deskundigheid voorop staan.

Vertrouw op Groenhout Makelaars voor een betrouwbare en gedegen taxatie van uw woning in Drenthe, Groningen en Overijssel. Of u nu uw huis wilt verkopen of aankopen, wij bieden de professionele begeleiding die u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de meerwaarde van een NWWI-gecertificeerde taxatie door Groenhout Makelaars.