Gepassioneerd, lokaal en gezamenlijk

Bij Groenhout Makelaars beschikken we over een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Samen bieden we jou de best denkbare dienstverlening als het om woonwensen gaat. Maar onze partners zijn niet alleen businesspartners, want samen steunen wij sinds 2008 het goede doel Gewoon Verdiend.

Partners

EKlabels

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van energie labels.

House Hunting Groningen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van verhuur.

Gerbrand Meijer

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van bouwkunde.

Lexact

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van ICT.

Johan Koops

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van verhuizen.

Administratiekantoor Bouma te Assen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van financiële administratie.

Scherp financieel advies te Groningen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van financieel advies.

Bert van Veen | De eclips woontheater

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van wonen en stoffering.

Arjan van der Veen | Aannemingsbedrijf Kooistra

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud.

Arjan Klok | Klok bouwmaterialen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van bouwmaterialen, sloten en services.

Bouwkundig Bureau JUK

Livius Juk, DGH Bouwkundig Bureau Juk b.v.

Inspecties bouw- en onderhoudskeuringen. Wanneer u een huis in wilt gaan kopen is het verstandig of soms noodzakelijk, om voorafgaand aan de koop een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Wij inspecteren dan voor u de gehele woning en controleren uw mogelijke droomhuis op de bouwkundige staat, de eventuele gebreken en op achterstallig onderhoud. Denkt u daarbij aan de casco-onderdelen zoals vloeren, binnen- en buitenmuren, dakconstructies en dakafwerkingen, riolering, kozijnen, ramen en deuren alsmede het hang- en sluitwerk. Op grond van de bouwkundige keuring stellen wij een rapport op waarin alle waarnemingen helder worden weergegeven en toegelicht.
Uiteraard kunnen wij u vooraf een passende offerte aanbieden afhankelijk van het te keuren object. Voor contact, 06-53654851

Bart Grezel- Grezel Schilders Totaalonderhoud

Voor perfect schilderwerk en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Uw woning is naast uw familie en gezondheid vaak het kostbaarste bezit, dat dient goed te worden onderhouden! Wij verzorgen zowel het binnen en buitenschilderwerk en kunnen u vrijblijvend kleuradviezen geven. We werken samen met Groenhout makelaars zodat u er zeker van kan zijn dat er professioneel schilderwerk wordt geleverd voor uw huidige of toekomstige huis. Ons werkgebied is de driehoek Assen-Groningen-Winschoten e.o.
Maak snel een afspraak of kijk eens op onze site www.grezelschilders.nl

Vragen?
Neem contact met ons op!