Gepassioneerd, lokaal en gezamenlijk

Bij Groenhout Makelaars beschikken we over een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Samen bieden we jou de best denkbare dienstverlening als het om woonwensen gaat. Maar onze partners zijn niet alleen businesspartners, want samen steunen wij sinds 2008 het goede doel Gewoon Verdiend.

Partners

EKlabels

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van energie labels.

House Hunting Groningen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van verhuur.

Gerbrand Meijer

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van bouwkunde.

Lexact

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van ICT.

Johan Koops

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van verhuizen.

Administratiekantoor Bouma te Assen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van financiële administratie.

Scherp financieel advies te Groningen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van financieel advies.

Denijal Dzemidzic | Van Bruggen Adviesgroep

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van financiën.

Bouwkundig Bureau JUK

Livius Juk, DGH Bouwkundig Bureau Juk b.v.

Inspecties bouw- en onderhoudskeuringen. Wanneer u een huis in wilt gaan kopen is het verstandig of

Bert van Veen | De eclips woontheater

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van wonen en

Bart Grezel- Grezel Schilders Totaalonderhoud

Voor perfect schilderwerk en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Uw woning is naast uw familie en gezondheid vaak

Arjan van der Veen | Aannemingsbedrijf Kooistra

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw,

Arjan Klok | Klok bouwmaterialen

Wij zijn een trotse partner van Groenhout Makelaars. Kijk op onze site voor al onze mogelijkheden op het gebied van bouwmaterialen, sloten

Vragen?
Neem contact met ons op!