Veel gestelde vragen bij het verkopen van je huis

G-logo

Veel gestelde vragen bij het verkopen van je huis

Je hebt het besluit genomen: je gaat je huis verkopen. Nu loop je vast tegen een aantal vragen aan. Dit is logisch, want het is een grote stap. Bij Groenhout Makelaars voorzien we jou van het beste advies op het gebied van wonen. Onze makelaars begeleiden je in het proces bij de verkoop van jouw huidige woning. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor het beste resultaat, voor jou.

Hieronder geven we alvast antwoord op een aantal veel gestelde vragen.

1) Ik wil mijn huis verkopen, maar ik heb nog geen nieuwe woning op het oog. Is dit een goede zet?

Een huis (ver)kopen is een grote stap. Door de krapte op de woningmarkt is het momenteel aantrekkelijk om je woning snel te verkopen, zou je zeggen. Maar de aankoop en verkoop van woningen sluiten vaak niet perfect op elkaar aan. Bij Groenhout Makelaars voorzien we jou van het beste advies voor deze situatie. Onze makelaars begeleiden je in het proces bij het kopen van een nieuwe woning of het verkopen van jouw woning. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.

2) Wat is de toegevoegde waarde van een verkoopmakelaar eigenlijk?

De verkoop van je huis is een grote stap die je maar een paar keer in je leven neemt. Het is daarom belangrijk om weloverwogen beslissingen te nemen.

Een verkoopmakelaar voorziet jou van A tot Z van advies en kan emotie en ratio goed gescheiden houden.

Bij Groenhout Makelaars voorzien we jou van het beste advies begeleiden je in het proces bij het verkopen van jouw woning. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.

3) Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van mijn woning?

Een goede voorbereiding is erg belangrijk wanneer je jouw woning gaat verkopen. Denk aan het bepalen van de juiste verkoopprijs, de financiën op een rij krijgen, je huis verkoopklaar maken en de onderhandelingen. Er komt veel bij kijken en het is daarom verstandig om een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Groenhout Makelaars voorzien we jou van het beste advies op het gebied van wonen. Onze makelaars begeleiden je in het verkoopproces. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.

4) Hoe maak ik mijn woning verkoopklaar?

Wanneer jij hebt besloten dat jouw woning in de verkoop gaat, is het belangrijk om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers. Kopers willen het maximale uit hun budget halen, dus ze zijn kieskeurig. Bij Groenhout Makelaars voorzien we jou van het beste advies bij het verkoopklaar maken van jouw woning.

Onze makelaars begeleiden je in het gehele proces. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.

5) Hoe krijg ik de beste prijs voor de verkoop van mijn huis?

De woningmarkt vraagt om koopwoningen en jij hebt besloten dat je jouw huis wil verkopen. Je zou denken dat het de ideale tijd is om je huis te verkopen; de prijzen blijven immers stijgen. De beste prijs is alleen niet altijd de hoogste prijs. De makelaars van Groenhout helpen jou bij het maken van de beste deal. Onze makelaars begeleiden je in het proces bij het verkopen van jouw woning. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.

6) Waar kan ik mijn huis, naast een advertentie op Funda, nog meer onder de aandacht brengen?

Wanneer je jouw huis verkoopt wil je het huis onder de aandacht krijgen bij zoveel mogelijk mensen. Funda.nl is natuurlijk bij iedereen bekend, maar er zijn nog meer opties. Via social media bijvoorbeeld kun je veel mensen bereiken. Dit is vooral belangrijk in het stadium vóór Funda. Onze makelaars begeleiden je in het proces bij het verkopen van jouw woning. Hierbij staat een persoonlijke benadering centraal: we gaan voor de beste prijs en het beste resultaat, voor jou.