Wat is jouw investering bij verkoop?

G-logo

Wat is jouw investering bij verkoop?

Groenhout Makelaars werkt onder het motto ‘no cure no pay’.

Dit betekent dat jij als verkoper geen courtage betaalt wanneer er geen definitieve verkoop plaatsvindt. De investering bij verkoop is 1,5%, exclusief 21% BTW over de koopsom, met een minimuminvestering van € 2.850, exclusief 21% BTW. De courtage wordt in rekening gebracht na de defenitieve verkoop en verrekend bij de notaris. De looptijd van een verkoopopdracht is maximaal 12 maanden, waarbij het voor jou als verkoper elke maand boetevrij opzegbaar is.

Het Opstart Mediapakket
Om een verkoop op te starten is een eenmalige investering benodigd van € 695 euro, inclusief BTW. Voor dit bedrag krijgt de verkoper het Opstart Mediapakket. Hierin is het volgende inbegrepen:

Foto, video en plattegrond kosten
Er worden professionele (360-graden) foto’s van de woning gemaakt door onze vakfotograaf. Daarnaast wordt er een video gemaakt van de woning. Zowel een lange als korte versie. Bovendien worden ingekleurde plattegronden opgemaakt met daarin de oppervlaktematen weergegeven. Dit om het object zo professioneel mogelijk te presenteren op internet, in advertenties en in brochures.

Verkoopklaar maken
Voorafgaand aan de fotoshoot krijgt je advies en tips om de uitstraling van de woning te verbeteren. Hierin word je begeleid om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Tevens komt er met de fotograaf een bouwkundige mee om de woning in te meten. 

Kosten internet
Naast dat de woning wordt aangeboden op onze eigen internetsite, www.groenhoutmakelaars.nl, zal de woning ook worden aangeboden op de internetsite van de NVM, www.funda.nl en op social media. 

Juridische bepaaldheid
In verband met het vaststellen van de laatste gegevens van de onroerende zaak, zijn wij verplicht om van alle woningen de recentelijk juridische bepaaldheid op te vragen.

Advertentie in de lokale krant
Er wordt een advertentie geplaatst van de woning in de lokale krant.

Sociaal media – HelpMee
Je ontvangt bij de aanmelding van jouw woning een HelpMee account. Hiermee breng je heel gemakkelijk de woning onder de aandacht van je eigen sociale netwerk.Jouw vrienden, familie, kennissen en collega’s kunnen deze informatie op hun beurt ook eenvoudig doorsturen naar hun relaties. Op deze manier bereik je sneller de toekomstige koper(s) van jouw woning.